News Update :

Contoh Surat pribadi basa Sunda

Monday, April 1, 2013






Kasokandel, 02 Desember 2011
Kahatur
Nu dipikasono, Lia
di Subang
Salam deudeuh,
Kumaha damang? Sabada lima sasih urang tos pisah sakola, mugia
salira kasih kulawarga aya dina ginanjar kawilujengan. Atuh kuring di
kasokandel aya dina kaayaan sehat.
Sonona mah kuring didieu biasana ngajaran lia nanaon hanteu elmu nu
kuring dipikaboga. Urang ngerjakeun PR babarengan, lieur babarengan.
Ayeuna mah urang tos pisah sakola, pisah lembur. Mugi - mugi urang
sadaya sareng rerencangan nu lian tiasa patepang ririungan deui. Amin
ya robal alamin.
Sakieu heula serat ti kuring, sanes kuring teu sono mung panangan
kuring tos pegel nulis hahha :D . Diantos surat waleranna.


Kuring nu sono,



Khanty Intan Lestari

http://lestariajja.blogspot.com/2011/12/contoh-surat-pribadi-basa-sunda.html

Related Post:

Share this Article on :

0 komentar:

Post a Comment

 

© Copyright Dunia Kita Dunia Nyata 2012 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Modified by Blogger Tutorials.